INFO

Scouts Sint-Tarsicius is er voor jongens en meisjes vanaf het eerste leerjaar die zin hebben in het avontuur. Een leuke sfeer, midden in de natuur en met je beste vrienden en vriendinnetjes...

De leeftijdsgroepen noemen wij 'takken' en zijn:
Elke zondagmiddag ravotten wij in de bossen van Puytvoet en aan ons gloednieuw lokaal van 14u-17u. Tijdens het jaar trekken we er soms een hele dag op uit of gaan we op weekend. Het zomerkamp is een ideale afsluiter van een jaar vol plezier.

Inschrijven?
Indien je je graag bij het Tarsi-avontuur wil aansluiten, ben je natuurlijk meer dan welkom! Je kan eerst een paar keer komen ′proeven′ van onze scouts. Tijdens deze proefperiode hoef je je ook geen zorgen te maken over het scoutsuniform.

Als blijkt dat scouting echt iets voor jou is, kan je inschrijven. Via onderstaande link kun je alvast jouw gegevens achterlaten. De leiding van jouw tak zal dan een afspraak maken voor een huisbezoek en langskomen voor een korte kennismaking en met verdere info over het scoutsjaar. Na de inschrijving wordt gevraagd het lidgeld (40 euro) te storten op BE20 7370 2541 5356. Hiermee kun je deelnemen aan alle scoutsactiviteiten op zondag en ben je verzekerd voor een volledig jaar.

Leden uit gezinnen die het financieel niet zo gemakkelijk hebben, kunnen zich bij Scouts Sint-Tarsicius inschrijven tegen een gereduceerd tarief.

SCHRIJF JE IN BIJ SINT-TARSICIUS